E-book ondernemingsplan

e book ondernemingsplanInformatie
Dit E-book ondernemingsplan leidt je stap voor stap door alle onderdelen die belangrijk zijn voor een gedegen ondernemingsplan en geeft je antwoord op veel vragen. Met dit handboek ben je in staat om een goed doordacht plan te maken met een bijbehorend financieel plan. Bovendien ontvang je bij dit e-book ook gratis sjablonen in Word en Excel. Dit ondernemingsplan is geschikt voor presentatie aan financiers. Wil je dat wij het plan voor je controleren en eventuele verbeterpunten doorgeven om meer kans te hebben op financiering? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Voor wie
Je hebt een bedrijf gestart of wilt een plan maken om na te gaan of je nog succesvoller kunt ondernemen. Of je wilt een bedrijf starten en wilt onderzoeken of dit haalbaar is. Misschien heb je financiering nodig en vereist de kredietverstrekker een gedegen ondernemingsplan/financieringsplan. Of je hebt financiering nodig voor uitbreidingsfinancieringen en hebt hiervoor een gedegen plan nodig. Dit gratis E-book met bijbehorende sjablonen voor een ondernemingsplan zijn hiervoor geschikt.
Hoeveel tijd kost het?
Een ondernemingsplan maken kost tijd. Je onderzoekt je markt en doelgroepen, bepaalt je strategie en brengt alle marketingaspecten goed in kaart. Pas dan kun je het financieel plan maken. Het ligt er een beetje aan hoe omvangrijk je bedrijf is, maar reken minimaal op 24 uur. Sommige ondernemers laten een ander het plan maken. Daar is niets mis mee, als je zelf precies weet hoe de vork in de steel zit. Jij moet je verhaal kunnen doen (‘pitchen’) voor eventuele financiers en die prikken een luchtballon vlug door.

Jouw voordeel
Ben je in staat om zelfstandig een boek door te werken en kun je goed omgaan met Word en Excel, dan is dit een prachtig gratis boek en plan voor je. Heb je hulp nodig, dan kun je altijd bij ons terecht. Het spreek vanzelf dat ons advies, of onze begeleiding niet gratis is.