E-book archiveren voor ondernemers

e book archiveren

Met dit dossier leer je om vanaf de start van je bedrijf structuur aan te brengen in het fysieke en digitale archief van je bedrijf.

Informatie
Je leert hoe lang je zakelijke stukken moet bewaren voor de belastingdienst en wát je moet bewaren. Om niet om te komen in de hoeveelheid informatie, krijg je handige tips & trucs. Ook behandelen we eventuele stapels op je bureau en een efficiënte indeling van je kasten. Je leert hoe je een klantenbestand kunt bijhouden, hoe je een urenregistratie en een kilometerregistratie bijhoudt. Moet jij je uren verantwoorden aan je opdrachtgever? Dan zit er voor jou ook een handige tijd- & activiteitenverantwoording bij dit dossier. Ook vind je in dit dossier tips en adviezen over veilig digitaal ondernemen. Bij dit dossier ontvang je digitale voorbeelden die je geheel kunt aanpassen aan jouw bedrijf.

Voor wie
Dit dossier is geschikt voor elke ondernemer. Jij wilt toch ook na jaren nog documenten kunnen terugvinden, zowel fysiek als digitaal? Met dit dossier leer je vanaf het begin structuur aan te brengen in al je documenten, zowel fysiek als digitaal. Dit dossier bevordert de efficiency en effectiviteit in je bedrijf. Het is geschikt voor mensen die geen moeite hebben met zelfstandig lesstof doornemen en uitvoeren. Bovendien is het handig als je kunt omgaan met MS WORD en MS Excel. Ben jij een ondernemer die graag zelf alles uitzoekt en zich graag zelf alles eigen maakt? Dan is dit dossier geschikt voor jou. Vind je dat niet zo gemakkelijk? Wil je liever individuele begeleiding in jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons per uur inhuren om je op weg te helpen in je eigen bedrijf!

Hoeveel tijd kost het?
Gemiddeld kost het ondernemers 1,5 tot 3 uur om het boek door te nemen. Je kunt de sjablonen zo toepassen in je bedrijf.

Jouw voordeel
Met dit dossier stroomlijn je de administratieve organisatie van je bedrijf. Een eenmalige tijdinvestering levert je jarenlang plezier op!

Download gratis het e-book "Archiveren voor ondernemers"