E-book tijdbeheer voor ondernemers

e book tijdsbeheerInformatie

Dit dossier is voor (startende) ondernemers die behoefte hebben aan richtlijnen over de planning van hun tijd. Sommige ondernemers starten bijvoorbeeld hun bedrijf naast een baan in loondienst. Anderen zijn al een aantal jaren arbeidsongeschikt, of zijn werkloos en moeten weer wennen aan een gestructureerde dagindeling. Sommige ondernemers lopen te hard van stapel en werken zich meteen over de kop, terwijl anderen de bedrijfsactiviteiten als een hobby zien die ze erbij doen. Ze besteden dan te weinig tijd aan het bedrijf.

Aan de hand van dit dossier houd je eerst je tijdbesteding bij, analyseert die, bekijkt de oorzaken van afwijkingen en tijdverspilling. Met deze reële gegevens leer je plannen en je agenda beheren.

Voor wie
Dit dossier is geschikt voor die ondernemer die ontevreden is over de tijd die hij aan zijn bedrijf besteedt. Ook is het geschikt voor de ondernemer die vindt dat zijn bedrijf niet voldoende oplevert. Misschien moet hij wel zijn werkzaamheden anders indelen, zoals bijvoorbeeld meer tijd besteden aan klanten werven. Ook voor dit dossier geldt: ben je je bewust van de tijdbesteding vanaf de start van je bedrijf en ken je je valkuilen, dan heb je hiervan de rest van je bedrijfsloopbaan profijt! Het is geschikt voor mensen die geen moeite hebben met zelfstandig lesstof doornemen en uitvoeren. Het is bestemd voor ondernemers die kritisch naar hun tijdbesteding willen kijken en openstaan voor verandering. Ben jij een ondernemer die graag zelf alles uitzoekt en zich graag zelf alles eigen maakt? Dan is dit dossier geschikt voor jou. Vind je dat niet zo gemakkelijk? Wil je liever individuele begeleiding in jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons per uur inhuren om je op weg te helpen in je eigen bedrijf!

Hoeveel tijd kost het?
Gemiddeld kost het ondernemers 1,5 tot 2 uur om het boek door te nemen. Daarnaast moet je een week je tijdbesteding bijhouden en daarna analyseren.

Jouw voordeel
Met dit dossier krijg je inzicht in je tijdbesteding, waardoor je de bedrijfstijd efficiënter en effectiever zult gebruiken. Een eenmalige tijdinvestering levert je jarenlang plezier op!

Download E-book tijdbeheer voor ondernemers